5 motive pentru a te distra urmarind filmulete tari de tot

Cui nu ii place sa rada sau sa fie tot timpul informat, sa afle date noi despre mediul inconjurator? Ei bine, cele mai interesante faze tari le poti gasi pe internet, incarcate de diversi utilizatori.

 Faze tari si pline de haz

Cele mai urmarite faze tari sunt cele pline de scene de umor, caci acestea sunt cele care ne aduc bunadispozitie si zambete intr-o zi mohorata sau in care lucrurile nu ne-au iesit dupa bunu nostru plac. Astfel de filmulete pot fi urmarite de oriunde, atat de pe un notebook sau de pe un smartphone, cu conditia sa ai acces la internet. Asadar, accesul este unul simplu, insa conditionat de existenta unei conexiuni la internet. Daca ai posibilitatea, poti sa salvezi cateva filmulete in laptop, ca sa le poti urmari in momentele in care nu ai acces la internet, iti va fi foarte simplu.

Multe faze tari sunt cele care surprind animalele in diverse ipostaze, de la cele din gradinile zoologice, pana la cele care traiesc in mijlocul naturii si animalele de companie. Animalele de companie sunt, de departe, cele mai haioase, pentru ca ele sunt protagonistele celor mai haioase filmulete. Daca ar fi sa facem un top al ceor mai amuzante animale, de departe castigatori ar iesi cainii, pentru ca lor le place sa faca tot timpul spectacol, fie singuri, fie cu alti companioni canini, fie cu satapanii lor. Iar daca in peisaj mai sunt si copii, distractia e garantata!

Faze tari, fara umor

Nu numai imaginile care ne fac sa radem sunt surprinse pe camerele de supraveghere, fie cu telefoanele mobile. Exista scene cu diferite activitati interesante, unice, pe care nu oricine este in stare sa le faca, cat si scene mai nefericite, cu accidente rutiere, dar si incaierari din timpul unor meciuri pe care le poti urmari pe internet. Din aceste imagini putem invata cum sa evitam un accident, de exemplu, sau ce este de facut in momentul in care suntem surprinsi de o tornada. Sunt si filmari interesante, fenomene neobisnuite din mijlocul naturii. De exemplu, poti vedea, intr-un filmulte postat pe www.220.ro. cum se simte un cutremur de 5.7 grade pe Richter sub apa. Sau poti urmari o tornada de zapada in Canada.