Acum este ocazia de a cumpara avantajos lazi frigorifice noi

Lazile frigorifice ieftine sunt utile in fiecare zi

Desi ne aflam in plin sezon de iarna, lazile frigorifice ieftine sunt mereu utile pentru a pastra produsele alimetare, in perfecta stare, pentru mai mult timp. Marii producatori autohtoni sau mondial precum Arctic, Beko, Gorenje sau Heinner au lansat, in ultimii ani, modele de ultima generatie, care se bazeaza pe folosirea unor materiale de cea mai buna calitate si pe o tehnologie revolutionare. Inventiile in materie ofera clientilor sai o congelare mai eficienta si de durata a produselor, fara a exista riscul alterarii sau a preluarii unor mirosuri neplacute. De asemenea, o buna parte a acestor produse sunt prevazute cu un sistem antibacteria, care impiedica formarea microorganismelor care ar putea dauna prospetimei si sigurantei alimentelor.

Ghid pentru a alege lada frigorifica optima

Pentru a fi siguri ca fac alegerea potrivita in acest sezon al reducerilor, cumparatorii ar trebui sa urmareasca, in primul rand, consumul respectivului produs electrocasnic, nivelul de zgomot atins, functii si optiuni, care fac diferenta intre dispozitivele obisnuite si cele de firma, sau capacitatea de congelare.

In ceea ce priveste consumul energetic, este foarte important ca acesta sa nu influenteze intr-un mod semnificativ factura de curent. Cu titlu informativ, in cazul lazilor frigorifice ieftine, acesta poate varia intre 200 si 300 kw/h, ceea ce inseamna un consum mediu inferior unei masini de spalat, de exemplu.

Zgomotul produs de catre aparatele electrocasnice este esential in vederea asigurarii unui nivel optim de confort si in vederea protejarii locuintei si a mediului inconjurator. In aceasta privinta, recomandarea specialistilor este sa achizitionam un obiect ce are un numar cat mai mic de decibeli. In general, in cazul lazilor frigorifice, nivelul mediu al zgomotului se situeaza undeva intre 40 si 50 de decibeli.

lada frigorifica liebherr ieftin

Compartimentarea lazilor, un criteriu important de luat in seama

In momentul achizitiei unei lazi frigorifice ieftine, orice comparator ar trebui sa tina cont de modul in care aceasta este compartimentata. De retinut, cele mai bune electrocasnice de acest tip se remarca prin cel putin o compartimentare si cateva rafturi mobile, care se pot detasa si instala la nevoie. Un bun sistem de impartire il va ajuta pe consumatorul casnic sa organizeze si sa depoziteze alimentele intr-un mod cat mai eficient, sa le indentifce mai rapid in momentul decongelarii si sa previna, in acest fel, lipirea pungilor.

In afara de compartimentarea lazii, la fel de importante sunt volumul si spatiul necesar amplasarii acesteia in interiorul casei.

Inainte de achizitionare, clientul va tine cont de nevoile sale, de spatiul destinat pastrarii acesteia. In functie de numarul de persoane si de alimente congelate, se considera ca un volum de 250-300 de litri este generos si suficient pentru o familie obisnuita.


sursa foto: Megaplaza

Lasă un răspuns