Bonurile de masa pe card, o metoda inovatoare de acordare a bonusului pentru angajati

Majoritatea angajatorilor prefera sa isi motiveze angajatii prin oferirea bonurilor de masa. Aceasta metoda este poate cea mai practicata in randul companiilor, atunci cand vine vorba despre bonusurile oferite angajatilor. In timp ce angajatii se bucura de o valoare pe care o pot folosi la cumparaturi, compania se bucura de faptul ca bonurile sunt deductibile si scutite de taxe.

Bonuri de masa Edenred pe card

Bonurile de masa pe card ofera avantaje atat pentru angajat, cat si pentru angajator

Totusi, in 2016 aceasta metoda va suferi o imbunatatire care in mod sigur va fi pe placul angajatilor. Mai exact bonurile de masa vor putea fi oferite pe card, iar acest lucru vine cu o multime de avantaje. Principalul avantaj este ca valoarea bonurilor de masa va fi pastrata pe card si nu mai exista riscul ca tichetele sa se deterioreze sau sa se rupa. Cardurile vor avea exact forma pe care o are si un card normal. Un alt avantaj benefic al bonurilor de masa pe card este ca suma de pe card va fi mult mai usor de controlat. Pana in prezent, tichetele aveau o valoare fixa, iar in cazul in care produsul cumparat avea o valoare mai mica, diferenta se pierdea, deoarece pentru tichetele de masa nu se oferea rest. In acest moment, datorita cardului, se va achita exact suma produsului cumparat.

 

Pe langa avantajele pe care le are angajatul, bonurile de masa pe card ofera avantaje si pentru angajator. In momentul in care ofera angajatului bonuri de masa, acestea sunt deductibilite si scutite de taxe. In acest fel, angajatorul nu va mai fi nevoit sa plateasca taxe pentru valoarea pe care o ofera asa cum ar fi fost in cazul in care ar fi oferit o suma de bani.

 

In concluzie, bonurile de masa pe card sunt o foarte buna solutie atat pentru angajati, care vor putea sa foloseasca suma pe care o primesc intr-un mod mai organizat, cat si pentru angajatori, care pot sa ofere un bonus la care sunt scutiti de taxe.

Lasă un răspuns