Cardul de alimentare este cea mai sigura solutie pentru transportatori

UTA, unul din principalii emitenti de carduri de combustibil si servicii aditionale pentru buna desfasurare a transportului comercial din Europa, ofera o solutie sigura si simpla pentru orice companie de transport de marfa sau pasageri. Cardul de alimentare nu este folosit strict pentru alimentarea cu combustibil. Acesta se mai poate utiliza si pentru a deconta taxele de drum din Europa, cat si pentru numeroase servicii suplimentare, precum asistenta rutiera, recuperare TVA si accize etc. Daca inainte, soferii achitau cu numerar cheltuielile pe parcursul transportului, cu cardul de alimentare UTA, soferul poate conduce linistit fara a se ingrijora ca ramane fara acoperire financiara.

Card carburant UTA

Cardul de carburant UTA Full Service

De altfel, orice informatii referitoare la card, tranzactii si alimentari sunt disponibile in contul de client UTA Exclusive Section. Pentru soferii aflati in deplasare,  UTA a dezvoltat aplicatia mobila UTA Station Finder, in care se pot consulta pretul motorinei, cea mai apropiata statie de alimentare si se pot configura rute personalizate. De asemenea, in situatiile de urgenta, soferul poate apela cu incredere la numerele de telefon afisate si pe site-ul www.uta-romania.ro.

Cardul se poate folosi simplu, prin introducerea codului PIN. Pe scurt, toate tranzactiile se efectueaza in deplina siguranta, iar cardul este la indemana pentru orice sofer.

 

In plus, toate serviciile acoperite de card sunt listate pe o factura la finalul lunii, cu desfasuratorul aferent acestor cheltuieli realizate de catre sofer.

 

Lasă un răspuns