Cardurile pentru carburant, o facilitate pentru transportatorii de marfuri

Un accesoriu foarte util transportatorilor cu flote mari, dar si medii sau mici, este cardul de carburant UTA Full Service. Acesta faciliteaza alimentarea cu combustibil si vine in ajutorul soferilor si proprietarilor de parcuri auto.

Ce avantaje ai daca folosesti carduri de carburant de la UTA

In afara de faptul ca intreg procesul devine mult mai usor, cu ajutorul cardurilor de carburant UTA poti face si economii substantiale, deoarece ai parte de reduceri avantajoase in functie de volum, un factor important pentru firmele care au drept domeniu de activitate transportul de marfuri si pasageri.

Cardul de carburant UTA Full Service iti pune la dispozitie si alte servicii, pe langa cel de alimentare cu motorina. Cu ajutorul lui, poti deconta taxele de drum din majoritatea tarilor europene si poti recupera taxa pe valoare adaugata.

In acelasi timp, aceste carduri iti pot fi de un real ajutor in cazul unei situatii limita, precum avarie sau pana, beneficiind de asistenta non-stop de la UTA. Fie ca este vorba despre tractarea vehiculelor, trecerea punctelor de frontiera, transportul cu feribotul sau transportul intermodal, aceste carduri sunt aliatii tai de nadejde.

Cardul de la UTA poate fi utilizat pentru alimentarea cu carburant in 38 de tari europene la peste 36.000 de statii multi-brand. Acesta poate fi utilizat chiar si pentru alimentarea cu combustibili alternativi asa cum sunt AdBlue, BioDiesel, CNG, LPG sau ulei vegetal, la peste 7.000 statii din Europa.

Un alt avantaj de o importanta majora este securitatea. Cardurile UTA pot fi folosite prin introducerea unui cod PIN, astfel ca tranzactiile sunt securizate. In situatii precum pierderea sau furtul cardului de carburant, este important sa apelezi de indata Serviciul de Blocare Card UTA si sa soliciti blocarea cardului de carburant.

Acest card de carburant a fost creat pentru a usura formalitatile soferilor profesionisti care parcurg zilnic sute de kilometri de-a lungul Europei. De altfel, statiile partenere UTA au fost selectate special pe rutele parcurse de camioane si autocare de mare tonaj.

Lasă un răspuns