Casca de enduro, un echipament de protectie necesar

Amatorii de enduro trebuie sa stie ca un pot pleca la drum fara sa poarte o casca de protectie enduro. Aceasta are un rol important in protectia celui care conduce motocicleta.

Cand cumperi casca de protectie enduro trebuie sa o probezi

Un sfat de care sa tii cont cand alegi o casca de enduro este sa fii foarte sigur de marimea potrivita pentru tine. Daca o comanzi de pe internet si nu stii ce masura ti s-ar potrivi, ai putea sa mergi inainte sa faci comanda intr-un magazin unde stii ca o gasesti si probeaz-o.

Culorile in care se gasesc aceste casti sunt variate, insa cel mai adesea sunt folosite cele negre. Nu se demodeaza si se potrivesc la orice tip de motocicleta. Marimile in care se gasesc acestea sunt variate, de la XS pana la XXL. Este bine sa cumperi accesorii originale, indiferent despre ce fel de piesa este vorba. Aceasta iti confera garantia calitatii.

Echipamentul de protectie este esential pentru practicantii de enduro.

Exista multe modele

Pe piata sunt disponibile foarte multe modele de casti de enduro, fabricate de firme diferite. De aceea, cand le alegi, trebuie sa tii cont si de firma producatoare, sa cauti informatii pe internet, pentru a vedea daca modelul pe care vrei sa il cumperi este cel mai bun pentru tine. Sunt indicate castile de enduro integrale, openface, acestea sunt modele excelente despre care utilizatorii spun ca sunt foarte bune.

Enduro este un sport care te umple de adrenalina, iar la noi in tara castiga din ce in ce mai multi adepti. Este ideal de practicat in zilele frumoase de primavara, de vara si de toamna. O localitate speciala in care se practica enduro este Monteoru, situata in judetul Buzau. Colinele de aici sunt ideale pentru practicantii acestui sport.

Casca pentru enduro

Casca de enduro se alege in functie de marime

Traseele de enduro sunt de cele mai multe ori stabilite in zonele deluroase ale tarii. Se fac si competitii de enduro, iar in acest caz traseele sunt bine marcate, pentru ca participantii sa stie pe unde trebuie sa treaca. Enduro este un sport care necesita o buna pregatire fizica a celor care il practica.

 

Casca enduro

O casca de enduro este indispensabila pentru cei care tin la siguranta proprie

 

Lasă un răspuns