Cine sunt cei mai norocoși în afaceri?

Mediul afacerilor este deschis pentru fiecare, însă aleg să rămână doar cei care nu au frică de eșec, perseverează continuu și nu renunță, în pofida obstacolelor care apar. Vă invit să descoperim care sunt persoanele care au mai mult noroc în afaceri, conform astrelor.

Woman man computer desk smiling celebrating triumph


  1. Berbec. Conform prezicerilor astrologice, topul este deschis de către nativii din această zodie. Cu multă iniţiativă, gata de a experimenta lucruri noi, cu o atitudine perseverentă și o ambiție care îi face sa meargă mereu înainte, sunt candidații perfecți în a reuși în tot ceea ce fac. Dacă ești născut sub semnul acestei zodii, poți avea succes în afaceri bancare, operațiuni valutare și cu hârtii de valoare. De asemenea, te așteaptă multe succese în domeniul construcțiilor de drumuri și cel al transportului.

  2. Leu. Lideri înnăscuți, cu un mare optimism, ambiție și viziune. Având tărie de caracter, curaj și dorința de a reuși, nativii din zodia Leu reușesc să atragă oamenii necesari în jurul lor, iar calitățile de lider îi ajută să creeze o echipă perfectă, cu care vor obține succesul râvnit. O poziție de administrator sau de manager i-ar conferi acea responsabilitate și autoritate de care are nevoie. Pe de altă parte, nativul Leu posedă și capacități creatoare, de aceea ar putea avea o carieră strălucită ca regizor, scriitor, jurnalist, muzician, dar și în grădinărit sau ca simplu fermier.

  3. Săgetătorul este optimist, comunicabil, deschis – de aceea interacționează foarte bine cu cei din jur. Sunt genul de persoane active, care nu pot sta locului și care cunosc, astfel, tot felul de persoane din diferite sfere de activitate. Pot excela în domenii politice, sportive, artistice, teologice, psihologie sau comunicare. Are nevoie de variație permanentă și de flexibilitate. E posibil să încerce mai multe cariere înainte de a se hotărî asupra uneia dintre ele.

  4. Extrem de energici, Gemenii sunt cei care îi încurajează și pe ceilalți să își întindă aripile și să își testeze puterile. Sunt persoane capabile să comunice foarte bine și care reușesc să absoarbă informațiile foarte repede. Fiind persoane creative, pot iniția o afacere în domeniul organizărilor evenimentelor, mediului online, ca de exemplu promovare pe Google a site-urilor, marketing, PR, publicitate etc.

  5. Pasionalul Scorpion încheie topul celor mai bune zodii în afaceri – un talentat „businessman” atunci când vine vorba de afaceri ciudate. Foarte ambiţioşi, Scorpionii fac tot ce le stă în putinţă pentru a-şi îndeplini visele, iar puterea de seducţie îi va ajuta cu siguranţă. Au o intuiţie deosebită care îi ajută să detecteze oportunităţile sau afacerile avantajoase.


Politica și domeniul securității, avocatura, publicitatea, comerțul, activitatea în domeniul casnic, echipamente de comunicație, sunt domeniile care le pot aduce mult dorita independența financiară. Nu degeaba Bill Gates a fost numit cel mai bogat om din SUA.

Unii se nasc bogați, alții cu darul de a câştiga şi de a multiplica bani, alţii au un noroc însă toţi suntem influenţaţi, într-o oarecare măsură, de semnul astral, fie că ne place acest lucru sau nu. Fiecare om are personalitatea sa, fiind dotat atât cu atuuri, cât și cu defecte, însă succesul poate fi obținut doar prin multă muncă, scopuri bine setate, perseverență, disciplină și multă dăruire de sine.