Cum ingrijesti incarcatorul de laptop HP Pavilion g6

Vrei un incarcator de laptop HP Pavilion g6 care sa functioneze pentru o perioada lunga de timp? Iata cateva sfaturi, pe care trebuie sa le respecti cu atentie.

Nu indoi firul atunci cand tii laptopul alimentat la priza

Atunci cand bateria de la laptopul tau nu se mai incarca, cel mai probabil incarcatorul este defect. Trebuie sa te asiguri de acest lucru dupa ce pui aparatul si la o alta priza decat cea pe care o folosesti in mod normal. Daca priza functioneaza perfect, iar laptopul nu are alta defectiune, atunci incarcatorul de laptop HP Pavilion g6 este problema.

Cum prelungesti viata incarcatorului de laptop HP

Ca sa eviti problemele cu incarcatorul de laptop HP Pavilion g6, trebuie sa scoti din priza incarcatorul cand pleci de acasa. Nu indoi firul, este o alta regula de urmat. In cazul in care il indoi de prea multe ori, acesta poate sa se toceasca si apoi sa se rupa, situatie in care va trebui sa cumperi unul nou. Este bine sa nu iei unul la mana a doua, ci unul care sa fie nou/nout, pentru ca te va tine pentru mai mult timp.

Daca ai un animal de casa, in special caini si pisici, incarcatorul unui laptop poate sa aiba de suferit, fiindca animalutul de companie il poate roade.  De aceea, cand nu esti acasa, tine incarcatorul de laptop intr-un dulap, astfel incat sa fii sigur ca te feresti de probleme. Acolo va fi in siguranta si vei fi sigur ca pisica sau cainele tau nu va ajunge la el.

Care este pretul unui astfel de incarcator

Pretul unui incarcator de laptop HP Pavilion g6 porneste de la 70 de lei si poate ajunge pana la 100 de lei. Poti sa achizitionezi incarcatorul pentru notebook si online. Este un mod accesibil si vei primi piesa in cateva zile de la momentul efectuarii comenzii. Nu doar un incarcator poti sa cumperi online, ci si alte piese pentru notebook, precum acumulator sau produse de ingrijire. Un laptop trebuie sa fie constant curatat de praf, ca sa nu ai surprize neplacute si acesta sa se defecteze cand ai cea mai mare nevoie de el, mai ales daca lucrezi de acasa.

 

Laptop HP Pavilion

HP Pavilion – laptopul preferat al tinerilor studenti, deoarece este foarte performant

Lasă un răspuns