Cum sa iti promovezi business-ul smart, cu cel mai cool gadget al momentului

pop1

Daca detii un business sau conduci o companie, cu siguranta te-ai gandit la materiale personalizate pentru a-ti promova produsele sau serviciile. In Romania, 2 din 10 companii mijlocii si mari investesc sume consistente in materiale promotionale menite sa le aduca clienti sau le creasca cifra de afaceri.

Cele mai uzuale obiecte promotionale constau in pixuri, agende, cani, calendare sau mape care costa sume impresionante de bani si care, de cele mai multe ori, nu isi ating obiectivul. Un mod mult mai smart de a-ti promova compania este, in momentul actual, prin personalizarea diverselor gadgeturi. Unul dintre ele este PopSockets, cel mai utilizat suport de telefon si de tableta din intreaga lume.

PopSockets si brandul de companie

Desi este un gadget nou pe piata din Romania, cei in pas cu tehnologia si l-au achizitionat deja pentru a-i testa abilitatile. Si suntem siguri ca multi dintre partenerii tai de business au auzit de el si inca se gandesc daca sa si-l achizitioneze sau nu.

Fa tu primul pas si personalizeaza-l cu logo-ul sau motto-ul companiei pentru a iesi in evidenta, a crea o imagine profesionista si a te bucura de vizibilitate. Pana pe 30 septembrie, importatorul si distribuitorul autorizat al PopSockets in Romania, Christina Diamonds SRL, iti sare in ajutor cu cea mai buna oferta pentru a te promova – PopSockets in culori in editie limitata, la preturi speciale.

Astfel, poti allege a personaliza dintre modelele de Popscokets cu:

  • Platforma adeziva, acordeon si capac personalizabil de culoare neagra.
  • Platforma adeziva, acordeon si capac personalizabil de culoare alba.
  • Platforma adeziva si acordeon negre, capac personalizabil alb.

pop2

Chiar inventatorul acestui suport unic de telefon si tableta sustine ca “peste 70% dintre companiile care si-au personalizat aceste gadgeturi au avut cresteri ale cifrei de afaceri de peste 20% in primul trimestru. Mai mult, aceste pot deveni cadouri corporate foarte eficiente, atat in randul angajatilor, cat si in cel al clientilor, partenerilor de afaceri si prospectilor”.

Sa nu uitam ca telefonul este singurul care ne insoteste pretutindeni si cartea noastra de vizita. Asadar, daca alegi sa adaugi sigla ta pe PopSockets vei iesi din anonimat. In plus, avantajele de marketing pe care ti le ofera sunt infinit mai mari decat in cazul altor obiecte personalizate:

  • Logo-ul companiei se transfoma intr-un PANOU PUBLICITAR, aflat pe instrumentul cel mai utilizat al timpurilor noastre, TELEFONUL.
  • BRANDUL TAU va fi in pas cu trendurile actuale, iar POPSOCKETS promite mult mai mult decat atat.
  • Satisfactie garantata – Il incerci pentru 1 saptamana, timp in care il testezi chiar si in cele mai dure conditii, iar dupa revii cu feedback. Cere o oferta personalizata la email: sales@popsockets.ro

In plus, ergonomia sa si sistemul “pop up” iti permite sa manevrezi mai bine smartphone-ul, sa faci selfie-uri fara bete si, daca nu poti sta departe de retelele sociale si daca ti-au amortit degetele pe telefon, Popsocket elimina si aceasta problema.