De ce sa tii cont daca iei calculatoare second hand

In cazul in care cumperi un calculator sau un laptop, mai ales unul folosit, uita-te la mai multe aspecte. Daca iei computer la mana a doua, trebuie sa te uiti cu mare atentie la anul fabricatiei, la datele despre procesor si despre memorie, este foarte important sa stii de cat spatiu dispui pentru a stoca date.
Asta ca sa te pui la adapost de problema cu lipsa spatiului de stocare.

Vezi daca are si periferice incluse in pret

Cand decizi sa cumperi un calculator second hand, vezi daca in pret sunt incluse si componentele periferice. Unele pot veni la pachet cu imprimanta. Un mouse bun si o tastatura sunt, de asemenea, importante, cand cumperi calculatoare second hand. Ai grija sa iei un calculator care sa includa un sistem de operare, ca sa nu mai trebuiasca sa achizitionezi tu unu. Daca achizitionezi calculatoare second hand, fa asta de la un distribuitor autorizat, caci acestea vor avea, probabil, licenta pentru sistemul de operare. Este ideal sa cauti in mai multe locuri, pana cand sa faci alegerea finala.

Daca nu are tastaturi si mouse bune, cere sa ti se scada din pret.

Preturi competitive, avantajul calculatoarelor second hand

In afara de specificatiile de baza si statistici, uita-te la pretul modelului de calculator second hand si compara-l cu pretul unuia nou, care sa aiba specificatii asemanatoare. Vei vedea ca diferenta de bani este una destul de mare, de aceea merita sa cumperi la mana a doua. Ca doar acesta este scopul principal al cumparaturilor la mana a doua, avantajul pretului, care este mult mai bun, fata de un produs nou. Un astfel de computer este ideal pentru o familie cu copii, calculatorul este potrivit ca micutii sa patrunda in tainele internetului. Este ideal si pentru ca micutiii pot fi, de multe ori neatenti, ceea ce inseamna ca pot strica computerul. Asta inseamna ca nu vei avea pierderi prea mari la buget, cum s-ar intampla daca s-ar defecta un asemenea produs nou. Reparatiile costa mai putin, pentru ca piesele si perifericele sunt mai ieftine. Recomandam Diabloscomputer, seriozitate maxima in cel mai bun magazin online de calculatoare si laptopuri second hand.

Lasă un răspuns