Doresti sa cumperi cele mai ieftine camere foto? Iata ce trebuie sa faci!

Alegerea unei camere foto ieftine presupune faptul ca acest aparat nu va avea toate functiile de care dispune unul profesional. Insa asta nu inseamna ca pozele nu vor fi unele excelente, pentru ca producatorii de aparate foto ieftine tin cont de toate caracteristicile necesare pentru o poza de calitate. Si trebuie sa tinem cont de faptul ca ieftin nu inseamna calitate indoielnica intotdeauna!

Nu te uita dupa megapixeli


Photography Digital Camera Camera Nikon Slr Camera

Photography Digital Camera Camera Nikon Slr Camera


Cand alegi camera foto, nu te uita dupa cea cu cel mai mare numar de megapixeli, pentru ca nu ei sunt criterul esetntial al unei poze reusite, pe care sa o pui in rama. Daca te uiti dupa un aparat cu un obiectiv care sa surprinda detaliile, sa stii ca in categoria aparatelor de tip camere foto ieftine nu prea gasesti asa ceva. Doar daca ai noroc sa prinzi la reducere o camera foto profesionala, atunci se schimba datele problemei!

Cand cumperi un aparat foto tine cont si de garantie, care trebuie sa fie de doi ani. Este ideal sa ai o garantie cat mai lunga, pentur ca nu stii niciodata cand aparatul foto poate sa se strice.

Unghiul de cuprindere conteaza


camera-32871_640


Cand decizi sa cumperi un aparat de fotografiat, tine cont de unghiul de cuprindere, care trebuie sa fie cat mai larg. Astfel, stii sigur ca poti sa surprinzi in pozele tale peisaje diverse sau infnitul marii. Daca vrei ca aparatul tau sa si filmeze, la un pret bun le gasesti pe cele care beneficiaza de rezolutia HD, 720p sau 1080p. Ele vor face filmari de o calitate foarte buna, mai ales ca tu, oricum, nu o sa filmezi cu un aparat foto pentru televiziune! Aceste aparate sunt perfecte pentru filmuletele de pastrat in familie, o amintire de la o petrecere sau dintr-o excursie de neuitat.

Ofertele, ideale


Poti sa vanezi camere foto ieftine prin Megaplaza, aici ai pret bun mai tot timpul, pentru ca mereu exista reduceri de pret iar Megaplaza este unul din acele magazine de profil. Pentru ca se poate obtine un discount considerabil, poti sa cumperi o camera profesionala cu banii pe care ii dadeai pe una nu tocmai performanta. Daca vrei o camera foto pentru performanta, atunci trebuie sa iei un aparat profi, nu neaparat ieftin!


Cumparati doar produse de calitate! Aparate foto din primul Discount Mall virtual, Megaplaza.ro!