Exemple de campanii de email marketing

magent

La un moment dat toti avem nevoie de inspiratie pentru a duce la bun sfarsit ce avem de facut, mai ales cand vine vorba despre campani de email marketing, ce constau in promovarea unui produs.Nu are importanta daca esti un veteran de marketing care a navigat prin anii de schimbare impusi de evolutia tehnologiei sau un novice in domeniu, se poate intampla sa nu ai pur si simplu inspiratie pentru o campanie.In cea mai mare parte a timpului, inspiratia vine usor, insa sunt si zile in care nu mai e asa simplu. In astfel de momente, te poti inspira de la altii, poti intra pe retelele sociale, pentru ca vazand iti vor veni si tie idei, pentru un continut bun, de calitate. Pentru ca, dupa cum stim, in cadrul email marketing mesajele se transmit prin intermediul emailului, indiferent daca folosesti Google, Yahoo sau Outlook.

Emailuri personalziate

Este important ca acel mesaj sa fie unul cat mai prietenos, astfel incat cel care il primeste sa se simta mai important. Nu este un simplu email pe care il gaseste atunci cand isi verifica casuta de mail, pentru a citi mesajele primite. Maiul trebuie sa aiba un titlu atractiv, ca sa il faca pe destinatar sa il deschida si sa ii acorde cateva minute din timpul sau pentru a-l citi.

Continut scurt si la obiect

Este important ca desinatarul sa aiba informatia necesara intr-un mesaj cat mai scurt, pentru ca in zilele noastre nimeni nu mai are mult timp de pierdut la dispozitie. Gaseste, de asemenea, si modalitati haioase de a concepe un text, umorul este cel care, de multe ori, face o campanie de email marketing sa fie una de succes.
Ai grija si la designul pe care vrei sa il abordezi. Cu cat este mai original, cu atat va avea sanse mai crescute sa fie unul de succes. Poti folosi culori care sa inspire, te poti folosi de imagini frumoase, orice este permis in materie de culori si imagine, pentru a atrage clientul.Poti sa faci mailul sa sune ca si cum ar fi adresat unui prieten vechi sau al unui membru al familiei, este o alta modalitate care te ajuta sa castigi.