Folii autocolante, folosite in fel si chip

Folii autocolante sunt ideale pentru a schimba fata unor camere, caci inveselesc peretii. Se gasesc in mai multe culori, de la cele vii pana la culori nude, care nu ies in evidenta prea mult.

Pot copia marmura


 

Aceste folii autocolante pot copia aspectul de marmura, de faianta ori de gresie, ceea ce inseamna ca le poti folosi in orice camera precum holul, baia, balconul ori bucataria.
Se potrivesc chiar si la multe tipuri de design interior!
Foliile autocolante se pot lipi pe orice tip de suprafata, cu conditia ca aceasta sa fie neteda, lucioasa, finisata. Nu se poate lipi pe suprafete neprelucrate sau rugoase.

Poti sa le cumperi de pe site-uri, dar si din magazinele cu specific. Aceste produse au o gama larga de intrebuintare, nu numai pentru a decora peretii. Ele se lipesc pe mai multe tipuri de suprafete, prin mai multe metode.

Este cel mai bine sa apelezi la personal cu pregatire cand aplici produsele, indiferent de suprafata aleasa, astfel incat sa ai garantia ca acest lucru a fost executat cu corectitudine.
Astfel de folii tin mult si sunt foarte eficiente numai daca le montezi corect

Tehnicile de aplicare a foliei autocolante spun ca sunt doua moduri de a le prinde: aplicare umeda sau aplicare pe uscat.

Insa, ca sa nu dai gres este cel mai indicat sa intrebi producatorul, el iti poate spune cel mai bine ce trebuie sa alegi, in functie de tipul de folie autocolanta de care dispui.
Are o importanta deosebita si adezivul pe care urmeaza sa il folosesti pentru aplicare, caci daca nu este unul de buna calitate atunci nici folia nu se va prinde cum trebuie, iar tu cu siguranta nu vrei asta. Nu cumpara decat adeziv de calitate, ca sa ai garantia ca foliile autocolante se prind pe suprafata exact cum trebuie.

stickers-folii-autocolante

Folia are mai multe roluri


O astfel de folie poate sa fie aplicata pe masina, in cazul foliilor auto, dar si pe alte suprafete care au nevoie de protectie, care pot fi de la tine din casa.
Aplicarea in mediul umed e mai potrivita in unele circumstante, in timp ce aplicarea uscata in altele. Oricum, in ambele cazuri este nevoie de multa atentie, astfel incat lucrarea sa fie una de calitate.

Lasă un răspuns