Foliile de protectie solara – pentru parbriz sau pentru casa

Foliile de protectie solara destinate geamurilor si parbrizelor, caci pot fi folosite si pentru automobile, sunt extrem de utile, avand mai multe beneficii.


Unul dintre cele mai importante beneficii: protectia fata de razele UV


folie-protectie-2Unul dintre cele mai importante avantaje pe care il aduce utilizarea de folii de protectie solara il reprezinta protectia de raze ultraviolete, asociate cu aparitia mai multor probleme de sanatate. Razele ultraviolete ce provin de la soare pot dauna pielii, vederii, dar pot contribui, pe termen lung, si la aparitia altor afectiuni. De aceea este utila protectia contra acestora.

Foliile nu numai ca ofera protectie contra razelor, dar sunt foarte folositoare si pentru ca ajusteaza lumina care patrunde intr-o incapere. Totodata, o astfel de folie montata pe geamuri ajuta si la pastrarea caldurii in apartamente, caci reduce pierderile. Ba mai mult, unul dintre beneficiile aduse de acestea este controlul asupra pierderilor de energie, caci ele ajuta intr-o anumita masura chiar la economisirea energiei, reducand semnificativ din pierderi!

Cu astfel de folii solare, ai parte de intensitatea de lumina naturala pe care o doresti, ca sa patrunda intr-o incapere. Totodata, pe timpul verii foliile de protectie solara au capacitatea de a reduce din intensitatea cadurii, facand incaperea mai racoroasa.

Asadar, acestea sunt principalele motive pentru care este recomandata montarea de astfel de folii pe geamurile locuintelor, dar si pe cele ale cladirilor de birouri.

Este un mod de protectie in plus, care nu este nici costisitor, nici greu de folosi. Montarea foliilor este una care se face cu multa usurinta in ziua de azi! Iar preturile sunt relativ mici, in special daca cereti oferta direct la producatori, precum Dasscenter, ce va ofera folii de protectie solara dar si antiefractie, la preturi minime!

folie-antiefractie-3


Folie de protectie solara pentru parbriz


Exista si folie contra razelor UV care poate sa fie montata pe interiorul parbrizului autovehiculului pe care il conduci, oferind protectie maxima. Este foarte important ca folia aleasa pentru a fi lipita pe parbrizul masinii sa fie certificata de catre Registrul Auto Roman, conform legislatiei in vigoare. Acest lucru se intampla pentru ca trebuie sa fie respectat gradul de vizibilitate. Altfel, riscati chiar si amenzi. De aceea este bine sa apelati direct la specialisti!