HP Spare 593553 001, de unde o cumperi

Daca ai nevoie de o baterie HP spare 593553 001, trebuie sa stii ca o gasesti pe internet, pe site-urile de profil.

Nu doar bateria HP Spare 593553 001 poate fi cumparata online, ci si celelalte modele de baterii pentru laptopuri. Mai exact, absolut toate tipurile de acumulatori pentru un laptop pot fi cumparati din mediul online, cu un simplu click. Procedura nu este absolut deloc complicata.

Date tehnice despre bateria HP Spare 593553 001

Bateria HP Spare 593553 001 are celule Li-ION. Este o baterie compatibila cu laptopurile HP specificate in denumire. Este fabricata conform standardului ISO9001 si contine circuite de protectie la supraincarcare si suprasarcina, ceea ce inseamna ca aceasta baterie a laptopului HP  este una sigura, excelent de folosit.

Bateria  are nevoie de formatare

Pentru a-i prelungi durata de viata, la primele incarcari bateria HP Spare 593553 001  are nevoie de formatare, care trebuie facuta ca la carte. Ce este formatarea? Ei bine, trebuie ca la prima incarcare a bateriei HP Spare 593553 001 aceasta sa fie lasata sa se descarce complet si apoi sa se incarce la capacitatea ei maxima.

Apoi poti folosi notebookul HP pana cand se descarca de tot. Repeti acest ciclu de trei ori. Insa este bine sa ceri si sfatul unui specialist, poate ca regulile se pot schimba pe parcurs.

Pentru incarcarea bateriilor pentru laptopuri HP este esential sa utilizezi doar incarcatoare dedicate pentru modelul tau de laptop, nu un alt model.

Cand cumperi o baterie noua, trebuie sa aiba certificat de garantie. Termenul de garantie este de un an de zile. Asta inseamna ca eventualele probleme aparute in acest interval se vor solutiona fie prin inlocuirea imediata, cu un acumulator de pe stoc, fie prin returnarea contravalorii acestuia.

De aceea este cel mai bine sa cumperi un acumulator nou si nu unul second hand, pentru ca la cele second hand nu vei primi certificate de garantie in niciun caz. Daca se strica un acumulator second hand, va trebui sa il repari tu sau sa cumperi unul nou, pentru ca la acestea nu se dau certificate de garantie.

One comment

  • Erdal

    Eu am 2 wind-uri de ceva vreme. Primul (pink, il luaesm pentru fata) m-a impresionat in mod placut, asa ca am mai luat unul pentru mine (black). Astfel am inlocuit hardughia de 15’4 care o aveam si lucrez excelent cu el. Tastatura e, din cate stiu, 98% din marimea unei tastaturi normale de laptop. Cum spunea si zoso adineaori, cam toate sunt excelente pe el (ecran, camera, microfon). Cateva cuvinte despre HDD insa: cel pink face din cand un cand un sunet de clink ca si cum ar sari acul de la hdd, dar nu da erori. Cel negru nu face asa. Daca este foarte liniste poti auzi insa usor cum lucreaza hdd-ul. Dar nu e suparator de loc, in nici un caz la fel de suparataor ca si in cazul unui laptop mai mare. Am avut ocazia sa ma joc si cu un Acer Aspire One, cu SSD de 8. Merge mult mai incet decat hdd-ul de 80 al Wind-ului, pe acelasi sistem de operare (winxp home upgrade la aspire la 1gb ram). Eu stiam ca SSD-urile sunt mai rapide decat hdd-urile clasice, cel putin in teorie. In concluzie, MSI Wind este cel mai bun netbook pe care l-am intalnit pana acum, din absolut toate punctele de vedere. 10/10!!

Lasă un răspuns