Incarcatoarele Dell Inspiron n5010 – noi sau la mana a doua

Am un incarcator Dell Inspiron n5010 stricat nu cred ca mai am ce sa fac cu el, de aceea trebuie sa cumpar unul nou.

Am pus fierul de calcat incins pe firul de la incarcatorul Dell Inspiron n5010

Am reusit sa stric acest incarcator Dell Inspiron n5010 saptamana trecuta, cand am pus fierul de calcat incins peste firul incarcatorului, cand laptopul era la incarcat. Am vazut prea tarziu ca sa mai pot face ceva, caci firul deja se topise.

De atunci, incarc lapotpul Dell Inspiron cu un incarcator imprumutat de la un amic, insa trebuie sa imi cumpar cat mai repede un incarcator Dell Inspiron n5010.

Vreau sa cumpar un incarcator Dell Inspiron n5010 nou, care sa aiba certificate de garantie, nu vreau sa achizitionez unul la mana a doua, chiar daca este mai ieftin, fiindca nu vreau sa am surprize neplacute.

Cel mai bine este sa iau un incarcator Dell Inspiron n5010 nou-nout, care stiu ca ma va tine pentru o perioada lunga de timp.

Un incarcator nou, in garantie

Un incarcator de laptop Dell Inspiron n5010 are un termen de garantie de doi ani ceea ce imi va fi de mare ajutor in cazul in care acesta se strica. Voi primi gratuit un alt incarcator de laptop Dell Inspiron n5010 daca cel vechi nu poate sa mai fie reparat. Asta inseamna ca voi economisi aproximativ 170 -200 de lei, cam cat costa un astfel de device pentru laptopul meu.

Ca incarcatorul Dell Inspiron n5010 sa functioneze pentru o perioada cat mai lunga de timp o sa am  mare grija sa nu indoi cablul, caci acest lucru poate favoriza uzarea lui mult mai devreme de termen. Voi fi atent si la fierul de calcat.

O sa fiu atent, sa nu il pun pe suprafete foarte calde, astfel incat sa ii dauneze. Voi fi atent si cum tin mufa incarcatorului de laptop Dell Inspiron n5010, o sa am  grija sa nu o fortez atunci cand introduce incarcatorul in laptop, pentru ca se poate uza extrem de usor. Si chiar nu imi doresc sa ma mai aleg cu in incarcator de laptop stricat, nu mai vreau sa cumpar unul nou foarte curand, vreau ca de acesta pe care il voi cumpara sa am mare grija.

 

Laptop Dell Inspiron

Laptop Dell Inspiron cu incarcator Dell Inspiron n5010

Lasă un răspuns