Laptopurile refurbished se livreaza cu garantie de la unul la trei ani de zile

Tot mai multe joburi necesita sa fii tot timpul conectat la un computer sau un laptop. De fapt, nu este vorba doar de joburi, ci si de anii din facultate sau liceu. Multe dintre teme sau proiecte sunt facute cu ajutorul laptopului sau al PC-ului.

Totodata, nu toti elevii sau studentii isi permit un calculator nou, pe care sa il foloseasca in anii studentiei. Pentru acestia exista solutia de a cumpara un laptop refurbished din magazinele care comercializeaza astfel de produse. Cel mai important aspect este acela ca, spre deosebire de un laptop nou, acestea sunt de doua ori mai ieftine avand o configuratie similara din punct de vedere al performantei.

 

Desi multa lume nu are incredere in astfel de produse pentru ca sunt reconfigurate, comerciantul se angajeaza sa ofere o garantie de pana la trei ani pentru produsul cumparat. In cazul in care produsul are probleme de natura tehnica acesta va fi reparat sau inlocuit. Din acest punct de vedere, lucrurile sunt clare si demne de incredere. Totodata, multi considera ca laptopurile refurbished nu sunt dotate cu cele mai bune si noi componente, dar lucrurile nu stau deloc asa. Magazinele care comercializeaza aceste produse au grija ca pe ele sa fie montate cele mai noi procesoare, care sa le faca foarte performante. Astfel, procesoare i5 sau i7 pot fi gasite pe placa de baza a laptopurilor refurbished. In plus, memoria RAM este una de ultima generatie si ofera o experienta cat mai placuta din punct de vedere al vitezei.

 

Un alt avantaj al acestor produse este ca pot fi cumparate in rate. Chiar daca nu sunt produse noi, magazinele care le comercializeaza ofera posibilitatea ca acestea sa fie achitate cu un card de cumparaturi, iar apoi sa platiti rate fara dobanda in functie de planul pe care il aveti cu banca emitenta de card. Concluzionand, studentii care nu au o situatie financiara foarte buna si au nevoie de un laptop pot cumpara unul la mana a doua, poate chiar un laptop refurbished.

 

Laptopuri Refurbished

Laptopuri Refurbished la pret redus

One comment

  • reduceri laptopuri

    Super, apreciez articolul. Laptopul Fujitsu, este unul din cele mai performante si pot fi cu usurinta utilizate si pentru gaming. Are un procesor rezistent si cred ca este un laptop pe care te poti baza. Prietenul meu are unul si nu a avut nicidata probleme cu el. Deci este un laptop ieftin, raportul calitate/pret este unul corect!

Lasă un răspuns