Plateste simplu si rapid masa la restaurant folosind cardul cu tichete de masa

Foarte multe companii se gandesc la cat mai multe metode de a-si motiva angajatii si de a eficientiza bugetele salariale. Majoritatea angajatorilor au ales varianta tichetelor de masa deoarece este o metoda flexibila, pe placul angajatilor, dar si eficienta din punct de vedere fiscal, deoarece reprezinta un bonus deductibil si scutit de taxele sociale, atat la nivel de companie, cat si la nivelul angajatilor.

La sfarsitul anului 2015, tichetele de masa au intrat in era digitala. Edenred a lansat cardul cu tichete de masa Ticket Restaurant, iar companiile impreuna cu angajatii au posibilitatea de a alege intre suportul electronic si suportul clasic, pe hartie. Cardul de masa prezinta numeroase avantaje, atat pentru companii, cat si pentru salariati si comercianti.

Prin acest mod, teancul de bonuri de masa este inlocuit cu un singur card reincarcabil, care are valabilitatea de 4 ani de la emitere. Utilizand cardul Ticket Restaurant, angajatul poate face plati care depasesc valoarea nominala a unui tichet (9.41 lei) si gestioneaza suma disponibila pe card prin intermediul platformei online sau a aplicatiei mobile Ticket On-the-Go.

Cardul cu tichete de masa poate fi folosit in cea mai mare retea de parteneri din toata tara, pentru cheltuieli alimentare: supermarketuri, restaurante, cofetarii, pizzerii si multe altele.

Angajatorii nu mai sunt nevoiti sa distribuie lunar carnetele cu tichete fiecarui angajat in parte. Acum, ei pot incarca tichetele electronice online, prin cateva clickuri.

De asemenea, partenerii comercianti beneficiaza de decontarea sumelor aferente platilor cu cardul de masa in aproximativ o zi lucratoare.

In concluzie, noul sistem de tichete de masa electronice este mult mai flexibil, oferind multiple avantaje atat angajatorului, cat si angajatului care opteaza pentru cardurile de masa de la Edenred.

Cardul de masa isi pastreaza facilitatile fiscale, sumele acordate fiind deductibile si scutite de taxele sociale.

Lasă un răspuns