Scaune de bar la moda in 2016: culori tari si materiale ecologice

Pentru bucatariile care au masa inalta tip bar trebuie sa cumparati scaune de bar care sa se potriveasca cu intregul decor al bucatariei. La moda sunt scaunele din metal combinate cu lemn. Acestea pot avea modele surprinzatoare sau pot fi realizate din linii simple. De asemenea, la moda sunt culorile tari. Scaunele de bar vopsite in culori aprinse fac senzatie si dau culoare intregii incaperi.

Chiar daca este vorba despre bucatarie scaunele de bar pot avea brate, ele fiind in schimb de dimensiuni reduse spre deosebire de cele normale. Scaunele de bar pot fi fixe sau reglabile pe inaltime. Acestea se pot comanda in functie de preferintele pe care le are clientul. Pot fi tapitate din piele ecologica sau piele naturala, pretul pentru modelul din urma fiind unul comparabil mai mare. De altfel, exista si scaune de bar din sticla. Chiar daca sunt diferite, sticla si pielea ecologica sau naturala sunt deopotriva la fel de elegante.

Persoanele care vor sa adopte in apartament un aer cosmopolit, pot alege scaune de bar in culori excentrice. Cele care mizeaza pe un mediu abstract, pot opta pentru aceste piese de mobile, instaland astfel o atmosfera relaxanta si informala in acelasi timp.

Este important sa te simti bine acasa si de aceea in primul rand tu trebuie sa te simti confortabil in piesele de mobilier pe care ti le-ai cumparat. In al doilea rand, pentru ca musafirii tai sa aiba parte de o atmosfera buna, poti fi atent la detaliile care tin de ornamentul incaperii, de luminile acesteia si de muzica pe care o pui. Scaunele de bar au si ele rostul lor intrucat daca organizezi un party, vor fi foarte utile persoanelor invitate pentru a se relaxa la un pahar de vin la masa cu restul prietenilor. De aceea, este indicat ca ele sa fie cat de cat confortabile, nu doar prezentabile. Ele pot fi de asemenea, asortate cu restul accesoriilor din cadrul incaperii.

scaun de bar piele ecologica, negru cu brate

Un scaun superb de bar care va complimenta orice camera

Lasă un răspuns