Scutul pentru protectia motorului Dacia se gaseste la un pret convenabil

Cum toata lumea isi doreste ca masina sa functioneze o perioada cat mai indelungata fara defectiuni, scutul de motor Dacia este de mare ajutor deoarece protejeaza compartimentul blocului motor si toate piesele si accesoriile din acea zona impotriva factorilor externi. Este o necesitate si nu o optiune pentru drumurile cu denivelari, cu gropi si pietre care pot provoca avarii masinii. Este o investitie ce merita facuta deoarece asigura o protectie suplimentara motorului Daciei, cutiei de viteze si baii de ulei, costurile repararii acestora, in eventualitatea aparitiei defectiunilor fiind semnificativ mai mari comparativ cu achizitia unui scut pentru motor.

De unde cumperi un scut de motor

Scutul de motor Dacia poate fi achizitionat de la reprezentanta Dacia, din service-urile si magazinele specializate sau din mediul online. In pachetul de vanzare se gasesc toate suruburile de prindere si accesoriile necesare montarii acestuia pe sasiul masinii. Exista orificii deja facute pe sasiu, asa vine din fabrica. De aceea nu este nevoie de nicio modificare la masina si este cu mult usurata fixarea acestuia. Montajul poate fi facut atat intr-un service specializat de catre persoane profesioniste dar si de catre proprietarul masinii sau orice alta peroana deoarece este insotit de o schema de montare.  Pretul acestuia variaza, incepe de 200 lei si poate sa ajunga pana la 600 lei. O varianta mai ieftina ar fi procurarea acestuia second hand, de la un parc de dezmembrari auto, dar in acest caz utilizatorul nu mai beneficiaza de garantie ca la orice produs nou.

Informatii utile despre producatorul auto Dacia

Cel mai mare producator roman de automobile, Automobile Dacia S.A., a fost fondat in anul 1966, iar din septembrie 1999 apartine grupului francez Renault. Primul model produs a fost Dacia 1100, ce a fost fabricat intre anii 1968 – 1971 pana la aparitia urmatorului model, respectiv Dacia 1300. In prezent modele care se fabrica sunt Logan, Sandero, Duster, Lodgy si Dokker. Indiferent de modelul ales, in cazul in care nu exista deja din fabrica, este necesara cumpararea si montarea unui scut auto Dacia.

Scut motor Dacia

Scutul pentru motor Dacia va salveaza de cheltuieli cu eventuale reparatii la motor, baia de ulei sau cutia de viteze

One comment

Lasă un răspuns