Tastatura Asus x54c – de unde sa o cumperi

Daca vrei un model de tastatura Asus x54c, sa stii ca o poti cumpara de pe internet. Este foarte bine sa o cumperi de pe internet, dar poti face achizitia si de la un magazin.

 

Poti face comanda oricand

 

Siteurile de specialitate va ofera din stoc sau la comanda tastatura Asus x54c. Potrivit comerciantilor, produsele sunt noi, sigilate, in ambalaj special, insotite de certificat de garantie. De pe unele siteuri tastaturile Asus x54c pot fi livrate gratuit.

 

Tastatura Asus x54c are in componenta mai multe straturi de folie de plastic, ca sa ofere protectie  conductorilor.

 

De aceea, e bine sa fie curatata de oameni care se pricep, nu de tine, acasa, caci o poti strica cu mare usurinta. Nu ai vrea sa te alegi cu o tastatura defecta, desi, ce-i drept, ai putea lua o tastatura noua de Black Friday.  Preturile sunt exceptionale.

 

O tastatura Asus x54c poate fi in mai multe culori

 

Trebuie sa stii ca Asus x54c poate fi in mai multe culori, iar aceste tastaturi au mereu cea mai buna calitate. Montajul tastaturii de laptop este facut in service, de catre profesionisti, ca tastele sa fie bine fixate si sa nu ai probleme cu laptopul.

 

Tastaturile Asus x54c vin si cu indicatii de montaj, nu este deloc complicat, insa daca nu te pricepi poti face acest lucru la service, este cel mai bine sa mergi la un service autorizat Asus.

 

 

Trebuie sa stii ca inlocuirea tastaturii Asus x54c nu presupune o pregatire sau o capacitate tehnica. Este simplu, respectand instructiunile de pe ambalajul tastaturii.

 

Trebuie sa scoti laptopul din priza, dar si bacteria, ca sa montezi tastatura Asus x54c. Este important, tototdata, sa verifici sistemul de prindere al tastaturii achizitionate, care cuprinde suruburi, clipsuri

sau ambele sisteme.  In functie de tipul acestora, vei face si montajul tastaturii Asus x54c.

 

De exemplu, daca este prin clipsuri, incepi cu partea centrala de sus a tastaturii, iar daca este prin suruburi si clipsuri etse nevoie de alti pasi, pe care ii gasesti notati acolo, pe instructiunile de folosire.

One comment

  • Rangga

    What about laptops like the X-series ThinkPads, the good ole 12″ PowerBooks or other 12in maneichs? Even a few years ago, most of them ran ULV Pentiums running at below 1.5GHz (today I think they have Core Duos running at similar frequencies).What I’ve read about the Asus EEE was less than flattering, i.e. an included Celery CPU that doesn’t clock down and actually the machine *does* run a bit hot, so you’re probably better off with one with a real CPU. (Oh, and only 3.5 hours battery time.)

Lasă un răspuns