Unde gasesc un laptop ieftin cu procesor i3, second?

Un laptop ieftin cu procesor i3 este un produs despre care toata lumea are numai cuvinte de lauda, de aceea as vrea sa cumpar unul. Insa nu stiu exact pasii de urmat, de unde as putea sa il cumpar.

laptop-ieftin-second-hand

sursa: i-dei.ro

Daca vrei un notebook ieftin, cu procesor i3, second am auzit ca una dintre cele mai bune variante pentru care poti opta este sa il cumperi de pe internet. Insa nu stiu daca sa am incredere intr-un astfel de produs, nu prea imi inspira incredere.
Am mai auzit si de varianta de a cumpara din strainatate. Mai exact, pot face comanda pe site-uri de specialitate, din strainatate, caci am inteles ca am toate sansele sa gasesc un laptop cu procesor i3, second, ieftin. O sa ma gandesc foarte bine si la aceasta modalitate, sa il cumpar din afara. Cred ca produsele din afara tarii sunt mult mai bune pentru mine, este mult mai indicat sa faci astfel de cumparaturi, pentru ca strainii au mult mai multa grija de produsele lor. Si aici nu este vorba doar despre un calculator sau un laptop, ci si despre masini. Multi romani prefer, de exemplu, sa cumpere o masina din tari precum Germania, Franta, Marea Britanie, pentru ca ele sunt mult mai bine intretinute, spre deosebire de cele de aici.
Pot, de asemenea, sa rog un pieten sa mai ajute, caci am cativa amici care locuiesc in strainatate si care ma pot ajuta. Cred ca gasesc pe cineva care sa imi aduca acasa un laptop ieftin i3, second hand.
Este ideal pentru ca sunt sigur ca este mai ieftin decat daca l-ai achizitiona din magazinele de specialitate din tara noastra. De asemenea, il poti cumpara si de la un magazine, insa nu prea stiu exact ce fel de magazine se ocupa de vanzarea de produse la mana a doua. Il poti gasi tot pe internet, pe site-urile cu anuturi de specialitate, dar si la service-uri.
Mi-as dori pe viitor un MacBook pro, caci dispune de tehnologia de retroiluminare LED.. Este ideal pentru a  viziona filmulete pe internet, dar si pentru a te uita lafilmele preferate, insa pana s ail cumpar ma multumesc cu unul ieftin cu processor i3, second.

Lasă un răspuns